Registreren op een site (Registering for a Site)

Overzicht

Vele ondernemingen gebruiken de Shiftboard-registratiefunctie om leden de mogelijkheid te geven hun eigen account aan te maken. Leden moeten een browser gebruiken om naar het adres van de registratiepagina van hun onderneming te gaan. Dit betekent dat ze de URL moeten ophalen van de ondernemingswebsite, een geposte job of een andere bron. Eenmaal op de registratiepagina moet een lid de gevraagde informatie invullen en alle noodzakelijke documenten uploaden. Items gemarkeerd met een rode asterisk zijn vereist om een registratie in te dienen. 

Goedkeuring van registratie

Sommige ondernemingen keuren nieuwe registraties op individuele basis en na een beoordeling goed. Andere ondernemingen laten Shiftboard automatisch elke nieuwe kandidaat die een aanvraag stuurt goedkeuren. Wanneer een onderneming registraties individueel goedkeurt, kan het enige tijd duren om het beoordelingsproces te voltooien. Maar als het proces automatisch verloopt, ontvangt een lid een e-mailbevestiging met status- en inloginformatie.

Vragen over registratiestatus

Elke onderneming gebruikt het Shiftboard-registratiesysteem op een andere manier. Als een lid vragen heeft over de status van een registratie, moeten het contact opnemen met de onderneming waar het zich als kandidaat opgeeft. Het Shiftboard-supportteam heeft geen toegang tot informatie over de status van registraties. 

De welkomstbrief

Nadat een registratie werd goedgekeurd en een account werd geactiveerd, ontvangen leden een welkomstbrief met een tijdelijk wachtwoord, een adres voor de Shiftboard-site van de onderneming en eventuele andere instructies of informatie. 

Registreren op een andere site

Talrijke ondernemingen gebruiken Shiftboard voor hun planning, tijdopname en andere behoeften. Het is niet ongebruikelijk dat iemand lid wordt van een Shiftboard-site voor werk en een andere Shiftboard -site voor vrijwilligersdiensten. Personen kunnen zich registreren om lid te worden van zoveel Shiftboard-sites ze willen. Voordat u zich registreert voor een tweede site, moet u zich volledig uitloggen op de huidige site door op de knop "Uitloggen" te drukken. 

Meerdere Shiftboard-accounts

Het Shiftboard-account van een lid is gekoppeld aan zijn e-mailadres. Elk e-mailadres wordt beschouwd als een geheel nieuw account in Shiftboard en kan later niet worden samengevoegd. Bij het registreren op een andere site hebben leden twee opties:

  1. Gebruik hetzelfde e-mailadres als het vorige Shiftboard-account. Hierdoor kan een lid met één wachtwoord inloggen op al zijn Shiftboard-sites en alle meldingen naar hetzelfde e-mailadres laten versturen. Bij het inloggen op Shiftboard wordt de leden gevraagd welke site ze graag willen zien.
  2. Gebruik van een ander e-mailadres om de Shiftboard-accounts volledig van elkaar te scheiden. Sommige ondernemingen eisen dat het account van een lid niet wordt gedeeld met andere Shiftboard-sites of dat leden een e-mailadres van hun bedrijf gebruiken voor hun site. Bij het inloggen worden leden altijd direct naar de Shiftboard-site geleid aan de hand van de e-mail die ze op dat moment gebruiken. In dit geval kunnen leden nooit hun e-mailadres wijzigen om dit overeen te laten komen met het e-mailadres dat wordt gebruikt door hun ander account, of om de twee accounts samen te voegen. 


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)