Inloggen (Logging In)

Inloggen

De gebruikersnaam van een lid is zijn e-mailadres op Shiftboard. Het account zal worden gekoppeld aan dit e-mailadres. Dit is ook het e-mailadres waarmee een lid berichten, meldingen en wachtwoordwijzigingen ontvangt.

Wachtwoord

Een initieel wachtwoord wordt in principe naar leden verstuurd in de vorm van een welkomstbrief met instructies om voor de eerste keer in te loggen. Leden kunnen later hun wachtwoord wijzigen als dit nodig is of opnieuw instellen wanneer ze het wachtwoord vergeten zijn.

Inlogopties

Er zijn vele verschillende manieren om in te loggen op Shiftboard. Dit is afhankelijk van welke hulpprogramma's een lid probeert te gebruiken. In de meeste gevallen loggen leden waarschijnlijk in met slechts een van deze methoden en gaan via de inhoudsopgave aan de rechterkant van deze pagina direct naar de instructies voor de desktopsite, mobiele website of de Shiftboard-app.

Inloggen op de desktopwebsite

Op www.shiftboard.com

Klik op de hoofdwebsite bovenaan in het scherm op "Inloggen".

Als www.shiftboard.com echter op een klein scherm wordt bekeken, zoals dat van een mobiele telefoon of tablet, zien leden een menupictogram. De knop "Inloggen" bevindt zich onderaan in het menu.

 Beide opties brengen leden naar een scherm waar ze hun inloginformatie kunnen invoeren.

Inloggen op een specifieke site van de onderneming

Elke onderneming heeft zijn eigen Shiftboard-site. Om toegang te krijgen tot een specifieke inlogpagina voor een onderneming, moeten leden het adres van de site kennen. Ze kunnen dit adres krijgen van hun manager of site-administrator. De inlogpagina van elke onderneming is aangepast aan hun informatie. De functie voor eenmalig aanmelden kan eveneens worden ingeschakeld, zodat leden zich kunnen aanmelden met hun social media-, bedrijfs- of schoolaccount. 

Eenmalig aanmelden

Met "Eenmalig aanmelden" kunnen leden, afhankelijk van de instellingen op de Shiftboard-site van een onderneming, inloggen met hun social media-, bedrijfs- of schoolaccount. Deze functie werkt door Shiftboard te vertellen wie lid is als dit lid al is ingelogd op een ander vertrouwd systeem, of staat een lid toe zich in dat systeem in te loggen in plaats van hun Shiftboard-inlognaam en wachtwoord in te typen. Leden moeten de functie voor eenmalig aanmelden instellen voordat ze het voor de eerste keer gebruiken.

Inloggen op de mobiele website 

Onze mobiele website kan worden gevonden door naar m.Shiftboard.com in een webbrowser te gaan. De inloginformatie van een lid is hetzelfde in de apps voor desktops, mobiele apparaten, iOS en Android

Inloggen op de iOS of Android-app

Leden kunnen de iOS- app van Shiftboard downloaden in de app store en onze Android-app via de Google Play Store. Onze apps kunnen gratis worden gedownload, maar leden hebben een actief Shiftboard-account nodig om ze te gebruiken. Nadat de app op een apparaat is geïnstalleerd, kunnen leden inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.

Gebruikers-ID en PIN

Een onderneming kan hulpprogramma's voor tijdopname gebruiken waarvoor leden een gebruikers-ID en PIN instellen in plaats van in te loggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal ingelogd op de desktopsite, kan een lid zijn gebruikers-ID bekijken en vanuit zijn account een PIN instellen.

Meerdere accounts

Als u lid bent van meerdere Shiftboard-sites en voor elke site hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt, kunt u kiezen op welke site u wilt inloggen. Nadat u bent ingelogd op uw account bij een onderneming, kunt u overschakelen naar een andere site door in de rechterbovenhoek op uw naam te klikken en "Mijn ondernemingen" te selecteren.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)