Bijwerken van contactinformatie (Updating Contact Information)

Iedereen op Shiftboard heeft een ledenaccount dat is opgebouwd uit verschillende componenten. Afhankelijk van de toelatingen en hulpprogramma's die zijn geactiveerd op de Shiftboard-site, kan het account van een lid verschillende hulpprogramma's of opties hebben, die toegankelijk zijn voor gebruik. Leden hebben toegang tot hun account door op hun naam of op de optie "Mijn account" te klikken.

Elk account bevat het tabblad "Contactinfo", zoals hieronder wordt afgebeeld. Bijna alle Shiftboard-sites bevatten alle velden in het gedeelte "Basis" en "Post & telefoon", maar als een van deze items ontbreekt of is vergrendeld (grijs), moet een lid contact opnemen met zijn site-administrator om de velden bij te werken.

Updates doorvoeren

Leden kunnen informatie eenvoudig wijzigen door het toevoegen of vervangen van reeds bestaande informatie in de toegankelijke velden. Als u klaar bent met uw bewerkingen, klikt u op de knop "Bijwerken" om deze op te slaan. 

Een foto uploaden

De Shiftboard-site biedt de optie om een foto te uploaden, zoals hier wordt weergegeven. Onder de respectieve foto klikt u op de link "Foto bijwerken" om de gewenste foto op de computer te selecteren. 

Afbeeldingen moeten de gebruikelijke afbeeldingsformaten hebben, zoals .jpg, .gif of .png. Leden kunnen geen geanimeerde afbeeldingen of video's gebruiken voor hun foto.

Opmerkingen over foto's

Als een foto niet vierkant of bijzonder groot is, zal Shiftboard deze automatisch centreren en bijsnijden zodat deze overeenkomt met het weergavegebied. Leden kunnen op een foto klikken om het origineel te zien zoals het werd geüpload.

Als de weergegeven afbeelding ongewoon gecentreerd is of een deel van de afbeelding trimt, probeert u de afbeelding best te herkaderen en opnieuw te uploaden met het respectieve deel dat in het midden van de afbeelding moet worden weergegeven. Het weergavegebied is 110 px bij 110 px. Een foto die kleiner is dan deze verhouding wordt onscherp uitgerekt, terwijl een grotere foto wordt gecomprimeerd of bijgesneden. De meeste ondernemingen moedigen leden aan om een pasfoto te gebruiken voor hun foto, maar een onderneming kan bijvoorbeeld ook speciale vereisten opleggen met betrekking tot ledenfoto's. De gebruiksvoorwaarden van Shiftboard verbieden het gebruik van aanstootgevende afbeeldingen voor een ledenfoto. 

Schermnaam

De schermnaam van een lid is standaard zijn voor- en achternaam. Leden kunnen hun schermnaam wijzigen door op de link "Schermnaam wijzigen" te klikken. Een onderneming kan een richtlijnen opstellen voor het wijzigen van de schermnaam van een lid.

Andere gebieden van een account

Op dit scherm kan een lid ook zijn wachtwoord bijwerken, aanvragen voor vrije tijd toevoegen, een persoonlijke kalender openen of toegang krijgen tot andere hulpprogramma's. Leden hebben ook toegang tot andere delen van hun account, zoals het profielteamsbeschikbaarheid, cv/documenten, meldingen of andere gebieden, afhankelijk van de hulpprogramma's die zijn ingeschakeld op de Shiftboard-site. 


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)