Usuń wiele zmian naraz (Delete Shifts in Bulk)

Usuwanie zbiorcze Shiftboard to narzędzie, które pozwala administratorom witryny i menedżerom na określenie zakresu zmian do usunięcia oraz usunięcie ich wszystkich naraz, zamiast usuwać je pojedynczo.

Jak zbiorczo usunąć zmiany

  1. Rozpocznij, przechodząc do menu Kalendarza > Harmonogramy i wybierz pierwszą zmianę, którą chcesz usunąć, a następnie kliknij przycisk „Usuń”. 
  2. Musisz potwierdzić usunięcie wybierając OK w wyskakującym oknie, które się pojawi. 
  3. Na stronie, do której zostaniesz przekierowany, wybierz „Usuwanie zbiorcze”. 
  4. Pierwszy krok polega na wskazaniu kryteriów filtrowania, dla których zmiany chcesz usunąć. W poniższym przykładzie zaznaczyłem, że chcę usunąć wszystkie zmiany dla Andy'ego Evansa i dla wszystkich zespołów w zakresie dat od 14 września 2018 r. do 14 października 2018. 

    Jeśli chcesz usunąć wszystkie zmiany dla wszystkich członków w określonym okresie, wybierz opcję Dowolny członek z rozwijanego menu konta (gdzie w powyższym przykładzie wskazany jest Andy Evans ). Obszar „I wszystkie takie same pozycje” umożliwia uzyskanie bardziej szczegółowego obrazu przy wyborze filtrowania. Tak więc, jeśli chcesz tylko usunąć zmiany dla określonej lokalizacji, roli itp., t jest to miejsce, w którym wskażesz ten wybór. Po ustawieniu parametrów filtrowania wybierz opcję Podgląd. 
  5. Krok 2 pokazuje wszystkie wyniki, które pasują do Twoich kryteriów filtrowania. Jeśli wyniki nie wyglądają poprawnie, kliknij Modyfikuj wybór, aby powrócić do kroku 1 i zmienić kryteria filtrowania. Jeśli wszystkie zmiany wyglądają prawidłowo, kliknij przycisk Dalej, aby przejść do ostatniego kroku. 
  6. W ostatnim Kroku 3 potwierdź usunięcie wybierając opcję „Tak, usuń”. Po wybraniu tej opcji nastąpi przekierowanie z powrotem do kalendarza, a zmiany zostaną z niego usunięte. 

How did we do?