Stand-by (Standby)

Overzicht

"Stand-by" is een hulpprogramma dat lijsten van leden aanmaakt, die zich kunnen inschrijven voor een onbevestigde dienst. Het hulpprogramma plaatst leden automatisch in de onbevestigde dienst of verwittigt leden op de stand-by lijst dat er een open dienst voorhanden is.

Opties voor stand-by lijsten

  • Open stand-by lijsten--Leden kunnen datums en tijden kiezen waarop ze beschikbaar zijn en kunnen zichzelf eenvoudigweg opgeven als "in stand-by"
  • Stand-by lijsten met specifieke datum/werkgroep--Een manager moet een stand-by lijst aanmaken voor een bepaalde datum en een specifieke werkgroep. Leden kunnen zich inschrijven op een specifieke stand-by lijst. Dit geeft veel meer controle dan het open model, maar vereist een manager om elke lijst aan te maken.
  • Alleen stand-by meldingen van teams--Teamleden van de dienst worden op de hoogte gebracht van de opening, zodat deze de dienst kunnen aannemen.

Gebruiken van een open stand-by lijst

Selecteer "Stand-by" op het kalendertabblad > Klik op "Stand-by inschrijving toevoegen" > voeg datums toe om automatisch te worden ingeschreven voor/een melding te ontvangen over de onbevestigde dienst.

Stand-by lijsten met specifieke datum/werkgroep

  • Manager maakt inschrijflijst aan voor team door "Stand-by" te selecteren op het kalendertabblad > klikt op "Nieuwe stand-by lijst" > voert de parameters van de Stand-by lijst in > Lijst aanmaken.
  • Leden voegen zichzelf toe aan de stand-by lijst door "Stand-by" te selecteren op het kalendertabblad > klikken op de lijst waarop ze zich willen inschrijven > voeren inschrijfgegevens in > selecteren "Toetreden tot lijst".

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)