Chat with us, powered by LiveChat

Bevestigingen (Acknowledgements)

Overzicht

Het hulpprogramma "Bevestiging" van Shiftboard biedt leden een manier om te reageren op een diensttoewijzing via e-mail of premium-sms op voorwaarde dat een onderneming dit hulpprogramma heeft geactiveerd. Er zijn verschillende manieren voor het installeren van dit hulpprogramma, of u nu een bevestiging wilt ontvangen of graag wilt dat leden de dienst accepteren of weigeren.

Instellingen activeren

Site-administrators kunnen dit hulpprogramma configureren nadat dit werd geactiveerd door het succesteam. Om te navigeren naar de instellingen, ga naar Instellingen > Toepassingsinstellingen > Planningen > Standaardbeleid: Voor alle teams > Volg bevestigingen van toegewezen diensten door lid > Wijzig in "Ja" (scrol omhoog om bij te werken). Klik op "Bevestigingsinstellingen" om de verschillende opties te openen.

  1. Bevestiging en weigering toestaan--Beslis of leden alleen diensten kunnen accepteren of bevestigen of deze ook kunnen ook weigeren.
  2. Leden kunnen wijzigen--Kies of leden de mogelijkheid hebben om hun antwoord te wijzigen. Als een lid bijvoorbeeld een dienst aanneemt, mogen ze deze dan later weigeren?
  3. Niet bevestigen of bevestiging weigeren--Als leden een dienst kunnen weigeren, kunnen site-administrators ervoor kiezen deze in de dienst te laten staan om te worden verwijderd en opnieuw te worden toegewezen. Als iemand anders een dienst weigert, kunnen deze automatisch worden verwijderd en wordt de dienst opnieuw als beschikbaar getoond. Deze optie kan worden geactiveerd binnen een annuleringsperiode of altijd.
  4. Niet bevestigde diensten afzonderlijk weergeven op de kalender--Diensten die zijn toegewezen aan leden maar niet zijn bevestigd, worden in blauw getoond.
  5. Redenen voor bevestigen en weigeren invoeren--Pas de redenen aan waarom een lid een dienst weigert. (optioneel)

Kalenderweergave

Admin/managerweergave:

Nadat een lid een dienst werd toegewezen, verschijnt de dienst op de kalender in blauw. Nadat het lid de toewijzing van de dienst heeft bevestigd of geweigerd, wordt de dienst bijgewerkt naar zijn standaardkleur, zoals hieronder wordt getoond.

Gebruikersweergave:

Wanneer leden hun planning bekijken, zien ze ook hun niet bevestigde diensten in blauw. Om een dienst te bevestigen of niet te bevestigen, klikt een lid op de dienst, waarna rechts een vak verschijnt waarin beide opties kunnen worden gekozen. Zodra een lid het antwoord op een dienst bijwerkt, wordt de dienst bijgewerkt naar zijn standaardkleur en wordt er een melding verstuurd naar het team-contact. 

Bericht uitsturen met broadcast: 

U kunt uw broadcast-berichten filteren voor alle leden met diensten die niet zijn bevestigd. Ga hiervoor naar Teams > Broadcast > Selecteer naar wie u een broadcast wilt uitsturen. Onder de distributie-koptitel, kiest u de tekstballon "Zonder bevestigingen". Voer het datumbereik in voor het versturen van de berichten en vul uw uit te sturen berichten in. 


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)