Diensten in bulk verwijderen (Delete Shifts in Bulk)

Met het hulpprogramma "Bulkverwijdering" van Shiftboard kunnen site-administrators en managers een reeks diensten aanduiden om deze allemaal tegelijkertijd en dus niet afzonderlijk te verwijderen.

Hoe bulkverwijdering van diensten doorvoeren

  1. Ga eerst naar Kalender > Planning en selecteer de eerste dienst die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen". 
  2. U moet de verwijdering bevestigen door "OK" te selecteren in het pop-up venster. 
  3. Selecteer "Bulkverwijdering" op de pagina waarnaar u wordt omgeleid. 
  4. In de eerste stap geeft u de filtercriteria aan voor welke diensten u wilt verwijderen. In het onderstaande voorbeeld heb ik aangegeven dat ik alle diensten van Andy Evans voor alle teams in het datumbereik van 14 september 2018 tot en met 14 oktober 2018 wil verwijderen.

    Als u alle diensten voor alle leden gedurende een bepaalde periode wilt verwijderen, selecteert u "Elk lid" in het dropdown-menu van het account (waar Andy Evans wordt aangegeven in het bovenstaande voorbeeld). In het gedeelte "En elke positie exact zoals deze" kunt u uw filterselectie gedetailleerder uitvoeren. Dus als u alleen diensten voor een specifieke locatie, rol, enz. wilde verwijderen, dan moet die selectie hier aangeven. Nadat u uw filterparameters hebt ingesteld, selecteert u "Voorbeeld". 
  5. Stap 2 toont u alle resultaten die overeenkomen met uw filtercriteria. Als de resultaten er niet correct uitzien, klikt u op "Selectie wijzigen" om terug te gaan naar stap 1 en pas uw filtercriteria aan. Als de verschuivingen er allemaal correct uitzien, klik dan op "Volgende" om door te gaan naar de laatste stap. 
  6. Bevestig ten slotte in stap 3 de verwijdering door "Ja, verwijderen" te selecteren. Nadat u dit hebt geselecteerd, wordt u teruggeleid naar de kalender en worden de diensten uit de kalender verwijderd. 

How did we do?