Chat with us, powered by LiveChat

Bulkupload-sjabloon (Shift Bulk Upload Template)

Overzicht

Het gebruik van een sjabloon voor het uploaden van diensten is een snelle en eenvoudige manier om meerdere diensten tegelijkertijd aan de kalender toe te voegen. Site-administrators of managers geven mogelijk de voorkeur aan de "Bulkupload"-sjabloon wanneer ze met Microsoft Excel werken en de diensten al hebben afgerond, of als ze meerdere diensten tegelijkertijd willen toevoegen.

Hoe diensten aanmaken met behulp van de "Bulkupload"-sjabloon

1. Klik kalender > Klik toevoegen > Klik "Bulkupload/sjabloon gebruiken"

2. Zoals in de afbeelding hierboven wordt getoond, kiest u de sjabloon (beschikbare sjablonen aan de rechterkant). Het verschil in sjablonen is de hoeveelheid details en informatie die voor elke dienst wordt weergegeven. Op elke sjabloon is elke rij een dienst in de kalender. Merk op: Bij het toevoegen van informatie aan de sjabloon moet u ervoor zorgen dat deze overeenkomt met de manier waarop deze in de kop wordt geschreven. Schrijf de datum bijvoorbeeld als 06/28/2017.

3. Sjabloon-instellingen

  • Wanneer items nog niet bestaan: Bij het aanmaken van de planning werd mogelijk informatie toegevoegd die niet op de site staat. Deze instelling is bedoeld om te controleren welke informatie moet worden toegevoegd. 
  • Bij het aanmaken van toewijzingen (diensten): Vink de vakjes aan die de sjabloon moet negeren/accepteren.
  • Bij het gebruik van auto-toewijzingen (diensten): Als u de optie voor auto-toewijzen gebruikt voor de planning, vinkt u de selectievakjes aan die de site in gedachten moet houden tijdens het toewijzen van diensten aan leden.
  • Eerdere invaldiensten laden: Vink het vakje aan als diensten op eerdere datums moeten worden geladen.
  • Wanneer koppelingen nog niet bestaan: Vink de vakjes aan in de sjabloon die nog niet op de site staan.
  • Meldingen sturen: Gebruik dit om leden te melden dat het uploaden van de sjabloon werd voltooid.

4. Eenmaal voltooid, slaat u het bestand op een bureaublad op. Selecteer bladeren > Kies het Excel-bestand > Diensten valideren.

Als er fouten zijn, geeft de site de rij en de reden aan. Als het correct werd verwerkt, staan nu alle diensten in de kalender.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)