Chat with us, powered by LiveChat

Inschrijflijsten (Sign-Up Lists)

Overzicht

Het hulpprogramma "Inschrijflijsten" is een van de drie manieren waarop diensten kunnen worden toegewezen in Shiftboard. Met deze methode kunnen leden interesse tonen in een dienst door hun naam toe te voegen aan een elektronische inschrijflijst. Hun manager kan de controle behouden over wie wordt toegewezen door een toegewezene te selecteren uit de elektronische lijst. 

Gebruik

Leden kunnen klikken op een dienst waarin ze geïnteresseerd zijn en hun naam toevoegen aan de inschrijflijst. Ze kunnen bij hun aanvraag ook een bericht toevoegen voor hun manager. Leden kunnen zich alleen met hun eigen naam inschrijven en hebben niet de mogelijkheid om de namen van andere leden toe te voegen aan de inschrijflijst. Ze kunnen hun naam niet meer dan één keer per dienst toevoegen aan een lijst. 

Wanneer een manager een toegewezene voor een dienst wil selecteren, kan deze de lijst van iedereen die zich heeft ingeschreven bekijken en een lid rechtstreeks uit die lijst selecteren. Als er rekening wordt gehouden met senioriteit kunnen managers een accountscore in overweging nemen wanneer ze een lid selecteren uit de lijst.

Hoe inschrijflijsten gebruiken

Het aanmaken van een inschrijflijst is eenvoudig. Wanneer u een dienst aanmaakt, kiest u eenvoudigweg de optie "Inschrijflijst". Als een dienst wordt aangemaakt met "Aanname toestaan" of "Aanname niet toestaan" en een manager nu een dienst met "Aanname toestaan" wil aanmaken, kunnen ze dit op ad-hoc basis bewerken of het hulpprogramma voor bulkwijziging gebruiken.

Volg deze stappen om een inschrijflijst te beheren:

  1. Klik op de dienst die moet worden toegewezen
  2. Klik op "Inschrijflijst"
  3. Klik op "Lijst beheren"
  4. Vink het selectievakje aan naast de naam van het lid om de dienst toe te wijzen. Als u een bericht naar het geselecteerde lid wilt sturen, vult u een bericht in het tekstvak in.
  5. Klik op "Geselecteerde toewijzen" 
  6. Als u een bericht wilt versturen naar leden die niet zijn geselecteerd, vult u een bericht in het tekstvak van het scherm "Inschrijflijst" in. Klik op "Alleen bericht sturen naar: Niet toegewezen." 

Inschrijflijstrapport

Om toegang te krijgen tot een rapport om u te laten zien wie zich allemaal heeft ingeschreven voor een dienst, gaat u eerst naar Rapporten > Diensten > Inschrijflijstrapport. U kunt het rapport filteren op team, datumbereik of ledenaccount. Dit is handig voor de toegang tot alle eerdere en toekomstige registraties in één scherm. In het rapport ziet u de diensten waarvoor leden zich hebben ingeschreven, het team waarvoor de dienst bedoeld is, het account dat zich heeft ingeschreven, de status (toegewezen, niet toegewezen, eerder toegewezen), eventuele inschrijfberichten van het lid en de specifieke inschrijfdatum.

Als u vanaf deze pagina op de datum- of dienstkolom klikt, wordt u rechtstreeks naar de dienst geleid.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)