Chat with us, powered by LiveChat

Specifieke beschikbaarheid (Specific Availability)

Specifieke beschikbaarheid is handig voor het toevoegen van een of meer individuele datums waarop leden al dan niet kunnen werken. Gebruik het dropdown-menu of het pictogram met de kleine kalender om de datums te kiezen en klik vervolgens op de rode link "Toevoegen" om de invoer toe te voegen aan de lijst. Nadat de datums zijn toegevoegd, kunnen leden indien nodig verdere specificaties aangeven met de opties voor het team en de tijd. 

Naarmate de datums op deze lijst verlopen, worden de vermeldingen automatisch verwijderd uit de beschikbaarheidsgedeelte van het lid. 

Hoe specifieke beschikbaarheid toevoegen:

 1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
 2. Om specifieke beschikbaarheid aan te geven, klik op het tabblad "Specifieke beschikbaarheid."
  1. Selecteer een van de volgende: 
   1. "Beschikbaar" als de beschikbaarheid wordt ingevoerd voor dagen waarop het lid beschikbaar is.
   2.  "Bezet" als de beschikbaarheid wordt ingevoerd voor dagen waarop het lid niet beschikbaar is.
 3. Kies de datum
 4. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
 5. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
 6. Klik op "Toevoegen".

How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)